Başkan Kurtulan’dan yılbaşı ziyareti

01-01-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2015 yılını mesai yaparak karşılayan hastane, jandarma ve emniyet çalışanlarını görevleri başında ziyaret etti. Başkan Kurtulan, AK

Başkan Kurtulan’dan yılbaşı ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2015 yılını mesai yaparak karşılayan hastane, jandarma ve emniyet çalışanlarını görevleri başında ziyaret etti. Başkan Kurtulan, AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Akkoyunlu ile birlikte yılbaşı akşamı Mustafakemalpaşa genelinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yeni yılın ilk saatlerinde evinde olamayan, çeşitli nedenlerden dolayı ailesi ve sevdikleri ile bir araya gelemeyen vatandaşları unutmayan Başkan Sadi Kurtulan,  ilk olarak Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Aynı zamanda hastane personeli ile de bir araya gelen Başkan Kurtulan, mesai başında olan sağlık personelinin çok mukaddes bir görevinin olduğunu ve özverinin en büyük örneğini yansıttıklarını belirtti. Hastane ziyaretinin ardından Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’na geçen Başkan Sadi Kurtulan,  nöbette bulunan personele de iyi seneler dileklerini ileterek, tatlı hediye etti.