Başkan Kurtulan’dan yılbaşı mesaisi

09-01-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yılbaşı akşamı hastanede tedavi gören vatandaşlar ile acil servis personelini ve mesai yapmak zorunda olan emniyet

Başkan Kurtulan’dan yılbaşı mesaisi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yılbaşı akşamı hastanede tedavi gören vatandaşlar ile acil servis personelini ve mesai yapmak zorunda olan emniyet ekipleri ile jandarmayı ziyaret etti. Başkan Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı ve AK Parti İlçe Başkanvekili Saadettin Akkoyunlu ile birlikte yılbaşı akşamında evinde olamayan, çeşitli nedenlerden dolayı ailesi ve sevdikleri ile bir araya gelemeyen vatandaşları unutmadı. İlk olarak Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Kurtulan,  hastanede tedavi gören vatandaşlarla sohbet ederek yeni yıllarını kutladı. Aynı zamanda hastane personeli ile de bir araya gelen Başkan Kurtulan, mesai başında olan sağlık personelinin çok mukaddes bir görevinin olduğunu ve özverinin en büyük örneğini yansıttıklarını belirtti. Hastane ziyaretinin ardından Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’na geçen Başkan Sadi kurtulan mesaide bulanan personele iyi seneler dileklerini ileterek, yeni yıl takvimi hediye etti.