Başkan Kurtulan’dan yeni yılın ilk bebeğine hediye

01-01-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni yılın ilk bebeğine altın hediye etti. 2015 yılının ilk bebeği Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde dünyaya gözlerini açtı. Lalaşahin

Başkan Kurtulan’dan yeni yılın ilk bebeğine hediye

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni yılın ilk bebeğine altın hediye etti. 2015 yılının ilk bebeği Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde dünyaya gözlerini açtı. Lalaşahin Mahallesi’nde yaşayan Münevver ve Çetin Korkmaz çiftinin kızı Kader’i doğumundan birkaç saat sonra hastanede ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bebeğe altın taktı. 4 kilo ağırlığında 48 santim boyunda sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen Kader bebeğin Çetin Ailesi’nin hayatına mutluluklar katmasını dileyen Başkan Kurtulan; “  Çocuklar yaşamımızın umududur. Yeni doğan bebeklerimizin aileleri, ülkeleri ve insanlık için hayırlı birer evlat olmalarını temenni ediyorum. Tüm çocuklarımıza sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir yaşam diliyorum” dedi. 3. çocuğunu kucağına almanın mutluluğunu yaşayan 25 yaşındaki anne Münevver Çetin ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde geçtiğimiz yıl 630 bebeğin dünyaya geldiği öğrenildi.