Başkan Kurtulan’dan yeni yıl turu

05-01-2016 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2016 yılını mesai yaparak karşılayan kamu çalışanlarını ziyaret etti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yılbaşı gecesi Mustafakemalpaşa genelinde

Başkan Kurtulan’dan yeni yıl turu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2016 yılını mesai yaparak karşılayan kamu çalışanlarını ziyaret etti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yılbaşı gecesi Mustafakemalpaşa genelinde ziyaretlerde bulundu. 2016'ya saatler kala çeşitli görevlerden dolayı hizmet başında bulunan Emniyet Müdürlüğü, Askerlik Şubesi ve Jandarma Komutanlığı'na yeni yıl ziyaretinde bulunan Başkan Sadi Kurtulan, nöbetteki personele iyi seneler dileklerini iletti. Mustafakemalpaşa'nın huzurlu bir yeni yıl geçirmesi için mesai yapan kamu çalışanlarının mukaddes bir görevi özveriyle yerine getirdiklerini söyleyen Başkan Kurtulan, sohbet ettiği emniyet ve jandarma ekiplerine tatlı ikramında bulundu.