Başkan Kurtulan'dan yeni Kaymakam'a Ziyaret

31-07-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kaymakam Mustafa Masatlı'ya ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulundu. İçişleri Bakanlığı’na ait Vali Yardımcılıkları, Kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan atama

Başkan Kurtulan'dan yeni Kaymakam'a Ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kaymakam Mustafa Masatlı'ya ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulundu. İçişleri Bakanlığı’na ait Vali Yardımcılıkları, Kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan atama kararlarından sonra Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı’na getirilen Mustafa Masatlı'ya göreve başlamasının ardından ilk ziyaret Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan geldi. Başkan Kurtulan, Başkan Yardımcıları Enver Erdoğan ve Mustafa Eren’le birlikte yeni Kaymakam  Masatlı'yı  makamında ziyaret etti.   'Güzel hizmetlere imza atacağız'   Kaymakam Mustafa Masatlı'yı tebrik ederek, görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın sorunlarını el birliği ile çözmek için mesai harcayacaklarını söyledi. Belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında Kaymakam Masatlı'yı bilgilendiren Başkan Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla beraber büyük bir aile olduğunu belirterek; “ Bu güzel aile Kaymakamımızın göreve başlamasıyla daha da güçlendi. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Belediye olarak Kaymakamlık ile işbirliği içinde olarak ekonomik, sosyal ve kültürel alanda Mustafakemalpaşa’yı daha da ileriye taşıyacağız” dedi. Başkan Kurtulan ve ziyaret heyetine teşekkür eden Kaymakam  Mustafa Masatlı ise Mustafakemalpaşa’da göreve başlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Daha önce  Kayseri Vali Yardımcısı olarak görev yaptığını belirten Kaymakam  Masatlı “ Mustafakemalpaşa, Bursa’nın en önemli ilçelerinin başında geliyor. Gerek konum gerekse de nüfus olarak gelişime açık. Bütün devlet kurumları, yerel yönetimler ve sivil toplum teşkilatlarıyla birlikte ahenk içerisinde,  özverili bir şekilde çalışarak bölgemizi her alanda kalkındırma gayreti içinde olacağız” dedi.   Mustafa Masatlı  kimdir?   1969’da Çorum Sungurlu'da dünyaya gelen Masatlı, ilk, orta ve lise öğrenimini bu kentte tamamladı. 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitiren Masatlı, Cumhuriyet Üniversitesi'nde Yönetim ve Çalışma Sosyolojisi dalında yüksek lisans yaptı. Masatlı, mesleğe 1994 yılında Tokat Kaymakam Adayı olarak başladı. 8 ay süreyle İngiltere'de bulundu. Ulaş (Sivas), Bahçesaray (Van), Demre (Antalya), Alaçam (Samsun), Gerede (Bolu) Kaymakamlığı ile Tekirdağ  ve Kayseri Vali Yardımcılığı ile İl Özel İdare Genel Sekreter Vekilliği görevlerinde bulundu. İyi düzeyde İngilizce bilen Masatlı evli ve iki çocuk babasıdır.