Başkan Kurtulan’dan yeni Emniyet Müdürü’ne

11-09-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni Emniyet Müdürü Hasan Keleş’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Görevine yeni başlayan Emniyet Müdürü Hasan Keleş’i makamında

Başkan Kurtulan’dan yeni Emniyet Müdürü’ne

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni Emniyet Müdürü Hasan Keleş’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Görevine yeni başlayan Emniyet Müdürü Hasan Keleş’i makamında ziyaret eden Başkan Sadi Kurtulan, Polis Teşkilatı’nın Mustafakemalpaşa’nın huzur ve güvenliği konusunda yapacağı çalışmalara her zaman destek olacaklarını söyledi. Başkan Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa, polis-vatandaş iş birliğinin en güzel yaşandığı yerlerin başında geliyor. Yeni müdürümüzle birlikte tüm teşkilatın bu dönemde huzur ve güven ortamını daha yukarılara çıkartacaklarına inanıyorum. Belediye olarak her zaman Emniyet Teşkilatı’nın yanındayız. Yeni müdürümüze görevinde üstün başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürü Hasan Keleş ise Sivas ve Adana’da yaptığı görevlerin ardından Mustafakemalpaşa’ya atandığını belirtti. Keleş; “  Mustafakemalpaşa’da huzur ve düzeni sağlama, insanların can ve mal güvenliklerini korumak için tüm kurumlarımızla işbirliği içinde olacağız. Nazik ziyaretlerinden ve bize verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette; asayiş ve trafik durumu hakkında gereken önlemler üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.