Başkan Kurtulan'dan yaşlılara anlamlı ziyaret

25-03-2016 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı ev ziyaretleri yaparak kutladı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Mustafakemalpaşa'da yaşayan

Başkan Kurtulan'dan yaşlılara anlamlı ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı ev ziyaretleri yaparak kutladı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Mustafakemalpaşa'da yaşayan yaşlı vatandaşları unutmayarak evlerinde ziyaret etti. Misafir olduğu evlerde yaşlı vatandaşların ellerini öperek çiçek ve hediyeler takdim eden Başkan Kurtulan, büyüklere saygıyı önceleyen bir kültüre sahip olduklarını söyledi. Başkan Kurtulan ; " Milletimiz, tarihi boyunca büyüklere saygı göstermeyi, küçüklere sevgi anlayışıyla birleştirmiş, böylece toplumsal huzuru, milli birliği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma olgusunu güçlü tutmayı başarmıştır. Yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak için atılan her adıma destek olmak, hayatı kolaylaştırmak için kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Yaşlandığımızda nasıl bir ortamda yaşamak istiyorsak, yaşlılarımıza şimdiden o ortamı sağlamamız gerekmektedir. Yaşlıların tecrübelerinden yararlanabilmek onları toplumsal yaşamdan koparmadan en iyi koşullarda yaşatabilmekle mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri bugünlere getiren ve geleceğe hazırlayan tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, hayatlarının bundan sonrasını sağlıklı ve mutlu geçirmeleri dileklerimle beraber minnet ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.