Başkan Kurtulan’dan Vergi Haftası ziyareti

26-02-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, her yıl 21-27 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla Mustafakemalpaşa Vergi Dairesi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vergi

Başkan Kurtulan’dan Vergi Haftası ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, her yıl 21-27 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla Mustafakemalpaşa Vergi Dairesi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vergi Dairesi Müdürü Hikmet Atalay’la bir araya gelen Başkan Sadi Kurtulan, ödenen vergilerin kamu yatırımı olarak vatandaşa geri döndüğünün unutulmaması gerektiğini dile getirerek, kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması için yapılacak çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna dikkat çeken Başkan Kurtulan ziyarette; “ Vergi, güçlü, bağımsız, devlet ekonomilerinin ve kalkınmanın temel kaynağıdır. Aynı ülkede yaşayıp devletin sunduğu hizmetlerden yararlanan vatandaşlar olarak hepimizin vergi konusunda hassasiyet göstermesi gerekir.  Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması için yapılan çalışmalara katkı sağlamak gerekir. Kayıt dışı ekonominin önüne geçildikçe ülkemiz hizmet noktasında daha büyük yatırımlara imza atacak, vatandaşımızın yaşama kalitesi artacaktır. Bu vesileyle Vergi Haftası’nı kutluyor,  çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Vergi Dairesi Müdürü Hikmet Atalay ise kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Vergi Dairesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Kurtulan’a bilgiler veren Atalay; “Bu hafta bizim için çok önemli. Vatandaşlara ve kamuoyuna vergi ödemenin ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz. Bu bilincin genç kuşaklara aşılanması için mücadele ediyoruz. Sizin de bu özel günümüzü hatırlamanızı takdirle karşılıyoruz” diye konuştu. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Hikmet Atalay’a günün anısına plaket takdim ederken, kurum çalışanlarına da karanfil dağıtarak Vergi Haftası’nı kutladı.