Başkan Kurtulan'dan UEDAŞ Müdürü Efe'ye ziyaret

13-08-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe'yi ziyaret etti. Başkan Kurtulan, Temmuz ayında Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlük

Başkan Kurtulan'dan UEDAŞ Müdürü Efe'ye ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe'yi ziyaret etti. Başkan Kurtulan, Temmuz ayında Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlük görevine atanan Mesut Efe'yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Nezaket ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe'ye yeni görevinde başarılar dilerken, kurumlar arasındaki güçlü işbirliğinin bu dönemde de süreceğini söyledi. Mustafakemalpaşa'daki elektrik enerji hatlarını yer altına alma çalışmalarının etaplar halinde devam edeceğini belirten Başkan Kurtulan; " İki kurumun kolektif çalışması sonucu görüntü kirliliğine neden olan beton direkler ve teller tarih olacak. Aşamalı bir şekilde sürdüreceğimiz çalışmalarla Mustafakemalpaşa’nın tüm cadde ve sokaklarındaki elektrik hatlarını en kısa sürede yer altına almak istiyoruz" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe'de bundan sonraki süreçte belediyelerle iletişimin çok daha önemseneceğini, bunun için sıklıkla görüş alış verişi toplantılarının yapılacağını sözlerine ekledi. Başkan Kurtulan , UEDAŞ'ın çalışmaları ve Mustafakemalpaşa'ya dönük enerji yatırımlarının konuşulduğu ziyarette Mesut Efe'ye Suuçtu Şelalesi'nin tablosunu hediye etti.