Başkan Kurtulan’dan teröre lanet mesajı

21-06-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bölücü terör örgütünün Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Dağlıca mevkiinde sınır birliklerine yönelik gerçekleştirdiği hain saldırıyı şiddetle

Başkan Kurtulan’dan teröre lanet mesajı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bölücü terör örgütünün Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Dağlıca mevkiinde sınır birliklerine yönelik gerçekleştirdiği hain saldırıyı şiddetle kınadı.
     8 askerin şehit olduğu, 16 askerin yaralandığı hain terör olayını kınayan bir mesaj yayımlayan Başkan Sadi Kurtulan, ülkemizi ve milletimizi bölmeye yönelik hazırlanan kanlı terör senaryosunun asla başarıya ulaşamayacağını vurgularken;  “ Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlılığından, kardeşlik hukukundan ve bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir” dedi.
     Başkan Kurtulan mesajında şunları kaydetti; “ Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğüne karşı son dönemde gerçekleştirilen hain ve alçak saldırılar, milletimizi derinden yaralamıştır. Terörün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiği bu dönemde, askerimiz ve polisimize yapılan kanlı saldırıları şiddetle ve nefretle kınıyorum.
Asla unutulmamalıdır ki; hiçbir hain pusu ve kalleş saldırı, tarihi kahramanlık destanı ile yazılmış bu güzel vatanda milletimizin birlik ve beraberliğine, ülkemizin bütünlüğüne gölge düşüremeyecek, vatan savunması için canını feda eden aziz şehitlerimiz, milletimizin yüreğinde sonsuza kadar yaşayacaktır. Milletimiz,  Anadolu coğrafyasında terör olaylarıyla kurgulanmaya çalışılan kanlı oyunlara karşı en anlamlı cevabı, birbirine daha fazla kenetlenerek verecektir. Hain pusularla ülkemizi bölebilecekleri zannına sahip olanlar, terörle beslenenler, yine terörün döktüğü kanda boğulacaktır.

Vatanı uğruna gözünü kırpmadan, tereddütsüz canını feda eden Aziz Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet; şehit aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü başta olmak üzere yüce Türk Milleti’ne başsağlığı diliyor, yaralı asker ve polislerimize acil şifalar temenni ediyorum” dedi.