Başkan Kurtulan’dan tekvandoculara kutlama

02-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Tekvando Şampiyonası’na damga vuran Mustafakemalpaşa Belediyesporlu tekvandocuları tebrik etti.

Başkan Kurtulan’dan tekvandoculara kutlama

7-8 Mart tarihlerinde Bursa’da yapılan şampiyonada; 3 birincilik, 2 ikincilik ve 6 üçüncülük kazanan başarılı sporcular Başkan Kurtulan’ı ziyaret etti.
Ziyarete; Belediyespor Koordinatörü Önder Balta, Belediyespor Tekvando Antrenörü Sertaç Sağır, öğretmenler ve Belediyespor’un genç tekvandocuları katıldı.
     Müsabakalara toplam 12 sporcu ile katılan ve 11 madalya kazanan tekvando takımını kutlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediyespor’un kazandığı başarıların memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.
     Altyapısı iyi, gençlere her türlü spor imkânı sunan güçlü bir kulüp oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Kurtulan, bu yönde atılan adımlara dikkat çekerek;
“  Burada en büyük teşekkürü, çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştiren ailelerimiz, onları eğiten öğretmenlerimiz ve antrenörlerimiz hak ediyor. Gençlerimiz, spor yapmanın kendilerini tanıma imkanı sunduğunu, eğitim ile birlikte devam ettirilen spor faaliyetlerinin kendilerine çok şeyler kazandırdığını unutmamalıdır. Kazanılan başarılar, spor yapmak isteyen diğer gençlere örnek oluyor. İnşallah daha büyük başarılara imza atacaksınız. Sizler bizim için çok önemlisiniz, çünkü bizim geleceğimiz sizlersiniz” dedi.
     Belediyespor Koordinatörü Önder Balta’da kilolarında ilk 2’ye giren sporcuların Bursa’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edeceklerini, 4 sporcunun ise finalleri gideceğini söyledi.
     Ziyaretin ardından Başkan Kurtulan, başarılı tekvandoculara kitap hediye etti.

.