Başkan Kurtulan'dan Tarım Fuarı'na ziyaret

15-10-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tarım ve hayvancılık sektörünü buluşturan Bursa 13. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidan ve Süt Ürünleri Fuarı ile

Başkan Kurtulan'dan Tarım Fuarı'na ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tarım ve hayvancılık sektörünü buluşturan Bursa 13. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidan ve Süt Ürünleri Fuarı ile Bursa 8. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı'nı ziyaret etti. Tarım ve hayvancılık ekipmanlarından, zirai donanımlara kadar çiftçilerin tüm ihtiyaçlarını bünyesinde barındıran  fuar, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı. 24 ülkeden 429 firmaya ev sahipliği yapan organizasyonu gezen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, katılımcı firmalar ve sektör temsilcileri ile görüştü. 13-17 Ekim tarihlerinde sürecek olan Türkiye'nin en büyük tarım fuarının çiftçilere yeni teknolojik araç ve ürünleri yakından tanıma fırsatı sağlayacağını söyleyen Başkan Kurtulan; " Tarım ve hayvancılık alanında büyük bir potansiyele sahip olan ülkemizde bu sektörlerdeki teknolojik gelişmelerin de son yıllarda hızla yayıldığını görüyoruz.  Bu iki organizasyon, çiftçiyi yeni teknolojilerle buluştururken, pazarlama faaliyetlerinin gelişimine ve ihracat artırımına da katkı vererek ekonomiye katma değer oluşturuyor" dedi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, fuara katılan Mustafakemalpaşalı tarım ve hayvancılık firmalarını da ziyaret ederek, organizasyon ve üretim ekipmanları hakkında bilgiler aldı.