Başkan Kurtulan’dan şehit annelerine vefa

09-05-2016 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Anneler Günü’nde şehit annelerini unutmadı. Her yıl ‘Anneler Günü’nü Mustafakemalpaşa’da yaşayan anneleri evlerinde ziyaret ederek kutlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu yıl da aynı geleneği sürdürdü.

Başkan Kurtulan’dan şehit annelerine vefa

Mustafakemalpaşa, Çeltikçi ve Keltaş mahallerindeki şehit annelerini ziyaret eden Başkan Sadi Kurtulan, vatan uğruna canını feda eden şehitlerin ailelerini kutsal bir emanet olarak gördüklerini söyledi.

Şehit annelerine çiçek takdim eden Başkan Kurtulan; ” Bu özel günde çocuklarını bağrına basamayan şehit annelerimizin yanında olmak istedik. Onları kutsal bir emanet olarak görüyoruz. Şehit annelerinin acılarına aynı duygularla ortağız.Annelerimizin yol göstericiliğine ve öğütlerine birer evlat olarak her yaşta ihtiyacımız vardır. Annelerimizin en değerli hazinemiz olduğunu asla unutmadan onlara her zaman saygıyla yaklaşmamız da en öncelikli sorumluluğumuzdur. Yemeyen yediren, giymeyen giydiren, büyük emeklerle bizleri büyüten annelerimizin ellerinden öpüyor, Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyorum” dedi.