Başkan Kurtulan’dan şampiyon bilardoculara kutlama

12-06-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye Minikler Bilardo Turnuvası’nda başarı kazanan bilardocuları kutladı. Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Türkiye Minikler

Başkan Kurtulan’dan şampiyon bilardoculara kutlama

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye Minikler Bilardo Turnuvası’nda başarı kazanan bilardocuları kutladı. Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Türkiye Minikler 8 Top Bilardo Turnuvası, İstanbul Bahçelievler’de yapıldı. Çekişmeli geçen turnuvada Mustafakemalpaşa Pelit Bilardo Spor Kulübü’nden Ruhi Can Okurlar 1.’liği kazanırken, Metehan Engin 3., Samet Engin ise 5.’liği elde etti. Mustafakemalpaşa’yı turnuvada başarı ile temsil eden bilardocuları makamında misafir eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bilardo sporunun yaygınlaşması için verdikleri desteklerin bugün meyvelerini aldıklarını dile getirdi. Böylesine büyük turnuvalarda elde edilen başarıların bilardonun daha çok tanınmasına ve sevilmesine olanak sağladığına dikkat çeken Başkan Kurtulan; “ Bilardo, tıpkı diğer spor dallarında olduğu gibi, çocukları zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak, sosyal yaşantılarını renklendiriyor. Bununla birlikte sporda centilmenlik ve kazananı tebrik etmek gibi erdemlerde küçük yaşlarda sporcularımızın hayatına giriyor. Belediye olarak sık sık bilardo turnuvaları düzenleyerek çocuklarımıza bu davranışları kazandırmaya çalışıyoruz.  Kazandıkları bu başarıdan dolayı küçük bilardocularımızı kutluyor, onları yetiştiren antrenör ve ailelerine teşekkür ediyorum“ dedi.