Başkan Kurtulan’dan resim sergisi açılışı

16-03-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Sınav Koleji öğrencilerinin hazırladığı yılsonu resim sergisinin açılışını yaptı.      Mustafakemalpaşa Sınav Koleji öğrencileri, yılsonu

Başkan Kurtulan’dan resim sergisi açılışı

Mustafakemalpaşa Sınav Koleji öğrencileri, yılsonu sergisinde hünerlerini gösterdi.
Bir yıl boyunca resim ve görsel sanatlar alanında gördükleri derslerden edindikleri becerileri yılsonu sergisinde ortaya koyan öğrencilerin Kazım Barış Çokan Kültür  Merkezi’nde izlenime sunduğu serginin açılışına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,    Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ahmet Meydan, Tatkavaklı Belde Başkanı Orhan Alper, Çeltikçi Belde Başkanı İzzet Dede, Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kafalı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemalettin Söylev, Sağlık Grup Başkanı Dr. Özgür Yıldız, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, açılış kurdelesini keserek, öğrencilerin hazırladığı tabloları inceledi.
     Çalışma teknikleri hakkında Sınav Koleji Resim Öğretmeni Ayşen Acar’dan da bilgi alan Başkan Kurtulan, öğrencilerle yakından ilgilendiği açılışta Sınav Koleji’nin Mustafakemalpaşa’ya yatırım yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ İlçemize bir de üniversite bekliyoruz” dedi.

.