Başkan Kurtulan’dan potanın şampiyonlarına kutlama

29-03-2019 Mustafakemalpaşa’ya bu yıl basketbolda şampiyonluk yaşatan Belediye Spor Büyük Erkekler Basketbol Takımı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Bursa Büyük Erkekler Basketbol B-Grubu’nda oynadığı 18 maçın 16’sını kazanarak şampiyon olan potanın y

Başkan Kurtulan’dan potanın şampiyonlarına kutlama

Bursa Büyük Erkekler Basketbol B-Grubu’nda oynadığı 18 maçın 16’sını kazanarak şampiyon olan potanın yıldızları, k birincilik kupasını Başkan Sadi Kurtulan’a teslim etti.

Ziyarete; Belediye Spor Koordinatörü Atilla Taşören, Takım Kaptanı Tamer Kayhan, oyuncular Erol Sanlı, Alper Abilyontlu, Deniz Çelik, Ufuk Naim Acar, Melih Gider ve Volkan Karagül katıldı.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, takımı kazandığı başarıdan dolayı kutlarken, oyuncuların centilmenlik ve çalışkanlıklarıyla emeklerinin karşılığını aldıklarını söyledi.

‘Bu başarılar sürecek’

Basketbolun Mustafakemalpaşa’da önemli bir altyapısının olduğunu kaydeden Başkan Kurtulan; “ Bu kupalar, Belediye Spor bünyesinde spor yapan çocuklarımıza da örnek oluyor.

Spor ahlakı ile taçlandırılmış gençler yetiştirmek misyonuyla çalışmalarını sürdüren kulübümüzde 10 ayrı branşta 500’e yakın sporcu faaliyet gösteriyor. Kulübümüz, bundan sonrada çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yönelmesine ve yetiştirilmesine öncülük etmeye devam edecek. Gelecek yıl A-Grubu’nda mücadele edecek olan takımımızın tecrübe ve birikimle bu başarılarını sürdüreceğine inancım tamdır” dedi.

Takım Kaptanı Tamer Kayhan’da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.