Başkan Kurtulan’dan Polis Teşkilatı’na kutlama

10-04-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Emniyet Teşkilatı’nın kişilerin hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeni ve halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için

Başkan Kurtulan’dan Polis Teşkilatı’na kutlama

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Emniyet Teşkilatı’nın kişilerin hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeni ve halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için olağan üstü çaba gösteren kurumların başında geldiğini söyledi. Başkan Kurtulan, 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yıl dönümü dolayısıyla Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Emniyet Müdür Vekili Ayhan Yağdı ile makamında bir araya gelen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, teknolojide çağı yakalayan ve her gün kendini yenileyen Türk Polisi’nin, dünyadaki sayılı teşkilatlardan biri olduğunu dile söyledi. Polis Teşkilatı’nın yıl dönümünü kutlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ Gücünü halktan, yetkilerini kanunlardan alan ve her zaman fedakârca çalışan Türk Polisi, görevini yerine getirirken gerektiğinde canını dahi vererek toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Mustafakemalpaşa’da huzur ve asayişin sağlanması vatandaşlarımızın yasalara gösterdiği saygının yanında, polislerimizin de ciddi görev anlayışı ve sağduyulu yaklaşımı sonucudur. Emniyet mensuplarımıza gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Emniyet Müdür Vekili Ayhan Yağdı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kurtulan’a teşekkür etti. Başkan Sadi Kurtulan, kutlama ziyaretinde Mustafakemalpaşa’da görev yapan polis memurlarına çeşitli hediyeler verdi.