Başkan Kurtulan’dan Polis Haftası kutlaması

13-04-2016 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yılını kutladı. Belediye Başkan Sadi Kurtulan, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Başkan Kurtulan’dan Polis Haftası kutlaması

Emniyet Müdürü Erol Turan ile bir araya gelen Başkan Sadi Kurtulan, Polis Teşkilatı’nın hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeni ve halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için üstün çabalar gösterdiğini söyledi.

Başkan Kurtulan; ” Milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde, aynı zamanda güvenli bir huzur ortamında varlığını sürdürebilmesi, hiç şüphesiz kıymetli Polis Teşkilatımızın varlığının bir eseridir. Her türlü tehdide karşı vatanına hizmet konusunda görevini gözünü kırpmadan ifa eden polisimiz milletimizin gözbebeği olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylarda vatan toprağının her köşesinde milletimizin huzuru ve güvenliği için canı pahasına görevini icra eden kahraman Polis Teşkilatımızın değerli mensuplarını tüm kalbimle selamlıyorum. Polis Haftası’nda, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yıl dönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Mustafakemalpaşa’da hizmetlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatı’nın bütün mensuplarına başarılar diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum ” dedi.

Emniyet Müdürü Erol Turan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mustafakemalpaşa’da huzur ve asayişin sağlanması noktasında özverili çalışmaların aksatılmadan süreceğini kaydetti.

Başkan Sadi Kurtulan günün anısına Emniyet Müdürü Erol Turan’a Mustafakemalpaşa Rölyefi hediye etti.