Başkan Kurtulan’dan Personeline teşekkür yemeği

27-05-2011 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Binası açılış töreninin ertesi günü belediye personeliyle öğle yemeğinde buluştu.   Başkan Kurtulan Belediye düğün

Başkan Kurtulan’dan Personeline teşekkür yemeği

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Binası açılış töreninin ertesi günü belediye personeliyle öğle yemeğinde buluştu.

Başkan Kurtulan Belediye düğün Salonu’nda tüm belediye çalışanlarına yönelik düzenlediği öğle yemeğinde, Mustafakemalpaşalılara bu hizmeti kazandırmada büyük payı olan çalışanlarına teşekkür etti.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Mustafa Eren, Sevgisun Gizli, Daire Amirleri ve tüm belediye personelinin katıldığı yemekte bir konuşma yapan Başkan Kurtulan “ Ben hayallerini terk etmeyen, kovalayan bir çocuk gibiyim.783 günü zor tamamladım. Mustafakemalpaşa için, Mustafakemalpaşalılar için en iyi hizmeti sunmak adına gece gündüz çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bu eser sizin, bununla gurur duyun. Bundan sonra da sizlerle birlikte daha büyük işler yapmaya devam edeceğiz. Mustafakemalpaşa’nın ideallerini, hayallerini gerçekleştirmek için kararlıyım ve buradayım. Yeni projelerimiz gündemde. Hepsini bir bir, hep birlikte hayata geçireceğiz. 6 ay 15 gün içinde bu bina bittiyse, bu başarı burada çalışan herkesin başarısıdır. Sizler benim dert ve çözüm ortağımsınız. Vatandaş karşısında beni temsil eden insanlarsınız. İşinizin sevdalısı olun, hep birlikte daha büyük hizmetlere imzamızı atalım. Yanlış işe vaktimiz yok. Vatandaşa söz verdiğimiz her hizmeti yapacağız. Sizlere, tüm Mustafakemalpaşa halkı adına özverili çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.