Başkan Kurtulan’dan personele iftar yemeği

06-09-2010 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belediye personeli ile iftarda buluştu.            Mustafakemalpaşa Belediyesi personeli, Süngü Spor Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde

Başkan Kurtulan’dan personele iftar yemeği

Mustafakemalpaşa Belediyesi personeli, Süngü Spor Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Sadi Kurtulan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, başkan yardımcıları, daire müdürleri, tüm personel ile eş ve çocukları katıldı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan yemekte yaptığı konuşmada, 17 aydır birlikte çalıştıklarını ve bu süre içerisinde birçok hizmet gerçekleştirdiklerini belirterek, “Daha yapacaklarımızın başındayız. Hep birlikte, el ele gönül gönüle vererek hizmetlerimize, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerle birlikte çalışmaktan, bu ilçeye hep birlikte hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Hepinize, teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.