Başkan Kurtulan’dan Olay Medya’ya ziyaret

28-12-2010 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.        Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi

Başkan Kurtulan’dan Olay Medya’ya ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bir süredir TMSF’nin yönetiminde bulunan Olay Medya’nın tekrar işadamı ve Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar tarafından geri alınması nedeniyle ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
     Başkan Sadi Kurtulan’ın Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar’ı ziyaretinde Yönetim Kurulu Üyesi M.Ali İnan ve Genel Yayın Müdürü Erol Bilenser de bulundu. Başkan Kurtulan ‘hayırlı olsun dileklerini iletirken, Cavit Çağlar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Başkan Sadi Kurtulan daha sonra Olay TV Genel Yayın Müdürü Nuri Kolaylı, Olay Tv Haber Müdürü Esat Kaplan, Yazarlar A.Emin Yılmaz, İsmail Kemankaş, Yusuf Kayışoğlu ve Bölge Haberler Müdürü İbrahim Sönmez’i de ziyaret etti ve yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ziyaretlerde belediyenin yeni yıl takvimini, ajanda, ilçeyi anlatan kitaplar hediye etti ve Mustafakemalpaşa tatlısı ikram etti.

.