Geri Dön

Başkan Kurtulan’dan Okullarımıza Anlamlı Ziyaret

28-04-2009 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde Belediyemizin hazırlamış olduğu organizasyonda yer alan okullarımıza giden Başkan Sadi Kurtulan Halk Oyunları

Başkan Kurtulan’dan Okullarımıza Anlamlı Ziyaret

28-04-2009 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde Belediyemizin hazırlamış olduğu organizasyonda yer alan okullarımıza giden Başkan Sadi Kurtulan Halk Oyunları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde Belediyemizin hazırlamış olduğu organizasyonda yer alan okullarımıza giden Başkan Sadi Kurtulan Halk Oyunları Ekiplerine teşekkür belgelerini verdi.

28 Nisan 2009 Salı günü Meslek Lisesi ve 14 Eylül İlköğretim Okullarında düzenlenen törenlerde Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, Başkan yardımcımız Sevgisun Gizli, Okul Müdürleri ve öğretmenleri katıldı.

İlk olarak Meslek Lisesi öğrencilerini ziyaret eden Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan burada Meslek Lisesi Öğretmenleri ile sohbet etme fırsatı yakaladı. Kendisi de öğretmen olan Başkan Kurtulan, geleceğimizin garantisi çocuklarımız için neler yapılması gerektiğinden bahsetti. Başkan Kurtulan“ Bu çocuklarımızın çok iyi yetişmesi lazım. Onların sağlam bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması için elimizden geleni yapalım. Bütün kapıları açan sihirli kelime sevgidir, içinizdeki tüm sevginizi onlara verin. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere ağırlık vererek bu alanda yetişmelerine ön ayak olalım” dedi.

Okul bahçesinde öğrencilerle buluşan Başkan Kurtulan “ Ulu Önder Atatürk’ün Yurtta Sulh Cihanda Sulh sözüne uygun olarak, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yurt dışından gelen ve ülkemizde yer alan çocuklarımızla birlikte kutladık. Bu vesile ile 23 Nisan şenliklerimizde okulunuzun folklor ekipleri de yer alarak bizlere ayrı bir renk kattı. Bu nedenle organizasyonda yer alan öğrenci ve öğretmenlerimize sizlerin önünde teşekkür belgelerini takdim etmek istiyorum” diyerek hazırlanan hediye paketleri ve katılım belgelerini öğrencilere takdim etti.

Daha sonra 14 Eylül İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene katılan Başkan Kurtulan burada da Halk Oyunu Ekiplerine teşekkür ederek, öğrencilere hediye paketlerinin yanı sıra özel olarak hazırlanan katılım belgelerini verdi.