Başkan Kurtulan’dan Okullara İlk Gün Ziyareti

17-09-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2012-1013 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk günü, okulları ziyaret ederek, öğretmenlere kitap hediye etti.

Başkan Kurtulan’dan Okullara İlk Gün Ziyareti

Eğitim maratonun başlaması dolayısıyla Mustafakemalpaşa’daki tüm ilköğretim ve ortaöğretim okullarını gezen Başkan Kurtulan, öğretmen ve öğrencileri yeni eğitim sezonunun ilk günün de yalnız bırakmadı.
     Başkan Sadi Kurtulan, öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde, onlardan derslerine çok çalışmalarını isterken, öğretmen ve öğrencilere başarılı bir yıl dileğinde bulundu.
     Mevlana İlköğretim Okulu’nda düzenlenen İlköğretim Haftası programına da katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, törende yaptığı konuşmada; “ Eğitim, gençlerimize ülkemizin geçmiş güzelliklerini, yüksek ideallerle kazandırmanın yoludur. Bu yolda en büyük emeği verenler, ailelerden sonra öğretmenlerdir. Bunun içindir ki çocuklarımıza bilginin yanında sevgimizi ve şefkatimizi eksik etmemeli, her fırsatta ülkemizin geleceği çocuklarımıza bunu hissettirmeliyiz. Tüm eğitim camiasına yeni eğitim yılında üstün başarılar diliyorum” dedi.
     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ziyaret ettiği okullarda eğitimcilere kitap seti hediye etti.

.