Başkan Kurtulan'dan öğrencilere karne

25-01-2016 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, öğrencilerin karne mutluluğuna ortak oldu. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın ilk yarısının sona ermesiyle birlikte Mustafakemalpaşa'da karne

Başkan Kurtulan'dan öğrencilere karne

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, öğrencilerin karne mutluluğuna ortak oldu. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın ilk yarısının sona ermesiyle birlikte Mustafakemalpaşa'da karne heyecanı yaşandı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'da İbn-i Sina Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi  ile Öğretmen Davut İlkokulu'nda düzenlenen törenlere katılarak, öğrencilere karnelerini verdi. Sınıfları gezerek, öğretmen, öğrenci ve ailelerle sohbet eden Başkan Sadi Kurtulan, Türkiye'nin geleceğinin her yönden iyi yetiştirilmiş gençlere emanet olduğunu söyledi. Başkan Kurtulan; " İnanarak çalışmak başarının anahtarıdır. Eğitimde daha iyi başarılara imza atmak, okuyan, üreten ve düşünen bireyler yetiştirmek ise koordinasyon gerektiriyor. Eğitim camiası ve ailelerin aktif çalışmaları, çocuklarımızı daha donanımlı ve bilgili bireyler olarak yetişmelerini sağlayacaktır. Yarıyıl tatiliyle birlikte karnelerini alan öğrencilerimize,  öğrenme bilincini elden bırakmadan zihinlerini dinlendirmelerini ve kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerimizi ve velileri tebrik ediyor, öğrencilerimize de iyi tatiller diliyorum" dedi.