Başkan Kurtulan’dan öğrencilere hediye

20-09-2010 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda çanta ve hediye

Başkan Kurtulan’dan öğrencilere hediye

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda çanta ve hediye çeki dağıttı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, eğitim ve öğretimin başladığı ilk gün öğrencileri unutmadı. Başkan kurtulan, 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda öğrencilere okul çantası ve hediye çeki dağıttı.
     Okul Müdürü Mehmet Ardıçoğlu’nun da bulunduğu törende öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Sadi Kurtulan, öğrencilerden çok çalışmalarını istedi ve “Okumak dünyanın en güzel şeyidir. Okuyun ve sürekli daha iyisini isteyin” dedi.
Başkan Kurtulan, eğitim ve öğretim yılın başlaması nedeniyle öğretmenleri de kutladı ve öğretmenliğin dünyanın en kutsal mesleği olduğunu söyledi.
     Bu arada, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın hediye dağıtımına önümüzdeki günlerde diğer okullarda da devam edeceği bildirildi.