Geri Dön

Başkan Kurtulan’dan öğrencilere ders

24-04-2012 Mustafakemalpaşa 14 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri, makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı daha yakından tanıma fırsatı buldu.      14

Başkan Kurtulan’dan öğrencilere ders

24-04-2012 Mustafakemalpaşa 14 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri, makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı daha yakından tanıma fırsatı buldu.      14

 

     Mustafakemalpaşa 14 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri, makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı daha yakından tanıma fırsatı buldu.
     14 Eylül İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri Yakup Can Köseoğlu ve Yiğit Can Erman, ‘Belediye Başkanımızı Tanıyalım’ konulu Sosyal Bilgiler dersi ödevini yerinde uygulamak için Başkan Sadi Kurtulan’ın kapısını çaldı.
     Başkan Kurtulan, makamında misafir ederek, birlikte ders işlediği küçük öğrencilerin çeşitli konulardaki sorularını yanıtlayarak, 3 yıllık hizmet süreci ve yapmayı planladığı projeleri hakkında bilgiler verdi.
     4. sınıf öğrencileri ile yakından ilgilenen Başkan Sadi Kurtulan, ülkenin geleceği olan çocukları görmenin ve makam odasında ders işlemek istemelerinin kendisini  çok mutlu ettiğini  ifade ederek; “ Çocuklarımızı medeni cesaretleri ve öğrenme azimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Onları yetiştiren aile ve öğretmenlerini kutluyorum. Bu iletişimin daha da yaygınlaştırılması gerekir. Bu aynı zamanda, bir rehberlik hizmetidir. Bu iletişim, öğrencilere yeni ilgi alanları keşfetmelerini sağlayacak ve mesleki yönlenmelerine de olumlu katkılarda bulunacaktır” dedi.
     Öğrencilere, yerel yönetimin toplum gereksinimleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, toplumun  yerinden yönetmek, topluma hizmet vermek olduğunu söyleyen Başkan Kurtulan, belediye olarak yaptıkları  tüm çalışmaların, yatırımların ve hizmetlerin yarının büyükleri olan  çocuklara iyi  bir gelecek hazırlamak için hayata geçirildiğini sözlerine ekledi.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, birlikte ders işledikleri 14 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri Yakup Can Köseoğlu ve Yiğit Can Erman’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, kitap hediye etti.
 
.