Başkan Kurtulan’dan Mustafakemalpaşaspor’a moral ziyareti

05-02-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan bu hafta kendi sahasında Merinosspor’u ağırlayacak olan Mustafakemalpaşaspor’a moral ziyaretinde bulundu. Mustafakemalpaşaspor Kulüp Başkanı Atilla Taşören, 2.

Başkan Kurtulan’dan Mustafakemalpaşaspor’a moral ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan bu hafta kendi sahasında Merinosspor’u ağırlayacak olan Mustafakemalpaşaspor’a moral ziyaretinde bulundu.

Mustafakemalpaşaspor Kulüp Başkanı Atilla Taşören, 2. Başkan Mahmut Özgür, Genel Kaptan Ümit Kurşun, Antrenör Savaş Akgün ve futbolcuların hazır bulunduğu ziyarette Başkan Sadi Kurtulan futbolculara baklava ikram etti. “ Siz sahada biz tribünde hedefe ulaşacağız” diyen Başkan Kurtulan, “ Merinos maçında sizlerden galibiyet bekliyoruz. Bu yıl ilçemiz şampiyonluk bekliyor. Bu beklentiye cevap verecek sizlersiniz. El ele vererek bu zorlu yolda hep birlikte hedefe ulaşacağız. Biz bu yolda üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Mustafakemalpaşaspor Kulüp Başkanı Atilla Taşören de Başkan Kurtulan’a teşekkür ederek “ Bugüne kadar hep bizim yanımızda oldunuz. Bundan sonra da olacağınızı biliyoruz. Zorlu Merinos maçı öncesinde bu ziyaretiniz yönetim olarak hem bizi hem de en önemlisi futbolcularımıza büyük bir moral ve şevk vermiştir. Taraftarlarımızın da desteği ile Pazar günü kazanan taraf biz olacağız” dedi.

Mustafakemalpaşaspor antrenörü Savaş akgün’de yaptığı açıklamada “ Bize verdiğiniz bu moral nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Burada futbolcularımız sezon başından beri büyük bir özveri gösteriyorlar. Büyük bir mücadele örneği sergiliyorlar. Huzurunuzda onlara da teşekkür ediyorum. Sizler yanımızda olduğunuz sürece sezon başında belirlenen hedefe ulaşacağımıza emin olabilirsiniz” diye konuştu.

Belediye başkanı Sadi Kurtulan’ın getirdiği baklavalar futbolculara ikram edilirken antrenör Savaş Akgün Başkan Kurtulan’a gül, takım kaptanı Ali Efe’de çiçek takdim etti.