Başkan Kurtulan'dan Muhtarlara Destek

07-04-2016 Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nın yeni yönetimi, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Şubat ayındaki kongre de Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na tekrar seçilen Hüseyin Kahraman, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte

Başkan Kurtulan'dan Muhtarlara Destek

Şubat ayındaki kongre de Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na tekrar seçilen Hüseyin Kahraman, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Muhtarlar Derneği’nin yeni yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

‘Muhtarlar yol arkadaşımız’

Mahallenin her türlü sıkıntısına ilk koşan muhtarlarla birlikte Mustafakemalpaşa’ya hizmet noktasında uyumlu ve güçlü bir iletişim kurduklarını söyleyen Başkan Sadi Kurtulan, Büyükşehir’in de desteğiyle yol, su gibi hizmetlerin yanı sıra mahallelerin ekonomik hayatını canlandıracak kırsal kalkınma yatırımlarına da kavuşacağını belirtti.

Mustafakemalpaşa’daki 131 mahalleye hizmet ulaştırdıklarını kaydeden Başkan Kurtulan;

” Muhtarlar bizim yol arkadaşımız. Vatandaşlarımızın isteklerini, beklentilerini, sorunlarını muhtarlar vasıtasıyla öğreniyor, hizmeti hızlı ve etkin bir şekilde yerine getirmek için ortak çalışmalar yürütüyoruz. Mustafakemalpaşa’da yaşam kalitesini arttırmak için bugüne kadar muhtarlarla güzel bir diyalog kurduk. Kendilerine kapımız her zaman açıktır. Zaman zaman muhtarlarımızla bir araya gelerek yapılacak hizmetleri değerlendirme fırsatı bulduk. Birlik ve beraberlik içinde bu toplantılara devam edeceğiz. Muhtarlarımızdan vatandaşlarımızın hizmet taleplerini bizlere aktarmada azami gayret göstermelerini bekliyoruz. Belediye olarak muhtarlarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.

Koordinasyon içinde çalışarak mahallelerin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyleyen

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kahraman ise muhtarlara verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür etti.