Başkan KURTULAN'dan miniklere ziyaret

16-03-2017 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Nilüfer Hatun MTAL Uygulamalı Anaokulu'nun minik öğrencileriyle buluştu

Başkan KURTULAN'dan miniklere ziyaret

Mustafakemalpaşa'daki eğitim kurumlarına ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 40 öğrencinin eğitim gördüğü Nilüfer Hatun Uygulamalı Anaokulu'na misafir oldu. Miniklerin çiçekli sürpriziyle kapıda karşılanan Başkan Sadi Kurtulan, sınıfları ziyaretinde tüm öğrencilerle tanışarak oyunlarına ve derslerine eşlik etti. Ziyarette, çocuklara çikolata ve satranç takımı hediye eden Başkan Kurtulan, Müdür Yardımcıları Şerife Aksu ve Zait Akbaş'tan okul hakkında bilgiler alarak taleplerini dinledi.

'Eğitime destek sürecek'

Çocukların daha küçük yaşlarda bu kadar öz güvenli olmalarının, soru sorarak kendilerini ifade etmelerinin büyük bir kazanç olduğunu söyleyen Başkan Sadi Kurtulan; " Türkiye'nin en büyük değeri çocuklarımız. Onların eğitimi ve ihtiyaçları doğrultusunda tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çocuklar için oyun, spor ve park alanları hazırlamanın dışında, kültürel ve eğitim çalışmalarını da her zaman destekliyoruz. Çocuklarımızın öğrenme isteklerini taze tutmak, aileden başlayarak öğretmenlere ve topluma kadar yayılan bir sorumluluktur. Küçüklerimizi, bilinçli birer birey olabilmeleri için en doğru bilgilerle donatmalıyız. Eğitim kurumlarına verdiğimiz destek sürecek. Nilüfer Hatun MTAL Uygulamalı Anaokulu'na eğitim çalışmalarında başarılar diliyorum " dedi.