Başkan Kurtulan’dan mahallelere ziyaret

26-02-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mahalle ziyaretleri kapsamında Sabribey Mahalle Muhtarı Süleyman İlik, Atariye Mahalle Muhtarı Nazmi Yaşarlar ile mahalleli vatandaşlarla

Başkan Kurtulan’dan mahallelere ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mahalle ziyaretleri kapsamında Sabribey Mahalle Muhtarı Süleyman İlik, Atariye Mahalle Muhtarı Nazmi Yaşarlar ile mahalleli vatandaşlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla sabah kahvaltısı toplantılarında bir araya geliyor. İlk toplantısını Çınaraltı’nda “Emin’in Kahvesi’nde” Sabribey Mahalle Muhtarı Süleyman İlik, Atariye Mahalle Muhtarı Nazmi Yaşarlar ve mahalle sakinleri İle sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Sadi Kurtulan, muhtarların ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. Kahvaltılı toplantıya ayrıca Mustafakemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M.Muzaffer Ceylan ile Zabıta Müdürü Şadan Çukran da katıldı.

Muhtarlar ve mahalle sakinleri ile hem kahvaltı eden hem de isteklerini dinleyen Başkan Kurtulan, “Bizler bu göreve hiç durmadan, dinlenmeden hizmet için geldik. Hizmeti birlikte, el birliğiyle yapacağız. Sizler bize isteklerinizi, sorunlarınızı ileteceksiniz, sonra da hep birlikte bu sorunlara çözüm üreteceğiz” dedi.

Mahalle muhtarları Süleyman İlik,Nazmi Yaşarlar ve mahalle sakinleri de Başkan Kurtulan’a kendilerini ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler ve isteklerini ilettiler. Mahalle sakinleri ve muhtarların isteklerini dinleyen Başkan Kurtulan, sorunların en kısa zamanda çözümleneceği müjdesini verdi.