Başkan Kurtulan’dan kursiyerlere ziyaret

10-04-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ulusal Ajans Gençlik Programları Eylem 1.2 Gençlik Girişimleri kapsamında hazırlanmış olan “Farkında mısınız?” projesi ile

Başkan Kurtulan’dan kursiyerlere ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ulusal Ajans Gençlik Programları Eylem 1.2 Gençlik Girişimleri kapsamında hazırlanmış olan “Farkında mısınız?” projesi ile düzenlenen “Nikah Şekeri Eğitim Kursu” kursiyerlerini ziyaret etti.
     Gerçekleştirdiği ziyarette kursiyerlerle keyifli dakikalar geçiren Başkan Sadi Kurtulan, 10 hafta boyunca devam edecek olan ve hafta sonları saat 13:00 ila 17:00 arasında gerçekleştirilecek “Nikah Şekeri Eğitim Kursu” hakkında bilgi aldı. Bu projenin hayata geçmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Kurtulan, “Projede yer alan arkadaşlarımızla daha birçok aktiviteler gerçekleştireceğiz. Onlar bizim en değerli varlığımız. Hayata tutunmalarını, neşe ve sevinçlerinden hiç bir şey kaybetmediklerini görmek bizi daha da mutlu ediyor. Kurs sonunda her birey birer meslek sahibi olacak. Onların bu mesleklerini ilerletmeleri ve aile ekonomilerine katkı sağlayabilmeleri için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

.