Geri Dön

Başkan Kurtulan’dan Kültür okullarına teşekkür ziyareti

16-05-2011 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “Sen istersen Ayaklanırım” kampanyası kapsamında, kampanyaya 663 kilo kapak toplayarak en büyük desteği veren Özel Bursa

Başkan Kurtulan’dan Kültür okullarına teşekkür ziyareti

16-05-2011 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “Sen istersen Ayaklanırım” kampanyası kapsamında, kampanyaya 663 kilo kapak toplayarak en büyük desteği veren Özel Bursa

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “Sen istersen Ayaklanırım” kampanyası kapsamında, kampanyaya 663 kilo kapak toplayarak en büyük desteği veren Özel Bursa Kültür Okulları’nı ziyaret etti.

 

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği tarafından başlatılan ‘Sen İstersen Ayaklanırım. Şişe Kapakları Engelliler İçin Umut Oluyor’ kampanyasına topladığı 663 kilo kapakla en büyük desteği veren Özel Bursa Kültür Okulları’na, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından plaket verildi.

Kültür Okulları’nda düzenlenen törene; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner, Özel Kalem Müdürü Emnanım Argın, Plan Proje Müdür Vekili Ceylan Usul, Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Sarıkaya, Özel Bursa Kültür Okulları Genel Müdürü Orhan Karakoç ve öğrenciler katıldı.

Başkan Sadi Kurtulan insan hayatının her şeyden daha önemli olduğunu belirterek, “Bizim için engelli insan uzvu olmayan insan değildir, bizim için engelli hayatında üretmeyen insandır. Herkesi bu konuda daha sorumlu davranmaya davet ediyorum. Kültür Okullarımız topladığı kapaklarla kampanyamıza en büyük desteği veren kurum oldu. Onların desteği aldığımız araçları sahiplerine teslim ettik. Ben burada kapakları toplayan öğrencilerimize, okul yönetici ve öğretmenlerine, öğrencilerimizin ailelerine çok teşekkür ediyorum. Kampanyamız burada bitmedi, devam ediyor. Aynı şekilde sizlerden kampanyaya destek vermenizi bekliyoruz” dedi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekteri Nuray Laçiner de kampanyaya desteklerinden dolayı öğrencilere teşekkür etti. Laçiner, “Kampanyamız burada bitmedi. Daha birçok engelli vatandaşımız var. Bizler toplayacağımız kapaklarla onlara destek olmaya devam edeceğiz. Yaz tatilinde de plastik şişe kapaklarını toplamaya devam edeceğiz. Sizlerden yine önümüzdeki dönem bu konuda birincilik bekliyoruz” diye konuştu.

Özel bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Sarıkaya da önümüzdeki dönemde en çok kapak toplayan ilk 10 öğrenciye ‘Çok özel’ hediyeler vereceklerini açıkladı.

Tören sonrasında Başkan Kurtulan, Sarıkaya ve Karakoç’a plaket ve çiçek takdim etti.