Geri Dön

Başkan Kurtulan’dan Koyuncu’ya tebrik ziyareti

17-02-2012 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yeni Meclis Başkanı Semih Koyuncu’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkan Kurtulan,

Başkan Kurtulan’dan Koyuncu’ya tebrik ziyareti

17-02-2012 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yeni Meclis Başkanı Semih Koyuncu’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkan Kurtulan,

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yeni Meclis Başkanı Semih Koyuncu’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Başkan Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı’nın da katıldığı ziyarette, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Önal ve TSO Meclis Başkanı Semih Koyuncu ile Ticaret ve Sanayi Odası binasında bir araya geldi.
11 Ocak 2012 tarihinde yapılan seçimde Mustafakemalpaşa TSO Meclis Başkanlığı’na seçilen Semih Koyuncu’yu tebrik ederek, yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Kurtulan; “ Biz, Mustafakemalpaşa’nın kalkınması için her zaman ortak akıla vurgu yaptık. Mustafakemalpaşa’yı her alanda bir üst seviyeye taşımak için sorunlara her zaman müşterek çözüm arayışı içinde olmamız gerekiyor. Bunun için kurumlar arası güçlü bir iletişimin kurulması büyük önem taşıyor. TSO’lar da bulundukları bölgenin öncü dinamik gücüdür. Belediye olarak yapacağımız projelerde, uzun yıllardır Mustafakemalpaşa’nın iş ve ticaret hayatına yön veren kurumların başında gelen TSO’nun katkılarını bekliyoruz. ‘Mustafakemalpaşa’ya daha iyi nasıl hizmet edebiliriz’ paralelinde çalışarak, ilçemizin ekonomik ve ticaret hayatını canlandıracak her atılımda TSO’nun yanındayız” dedi.
Ziyaretten dolayı Başkan Sadi Kurtulan ve Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ile Galip Çakmakçı’ya teşekkür eden Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Semih Koyuncu ise belediye ile yakın işbirliği içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Mustafakemalpaşa’ya yeni ufuklar açmanın gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti.

Koyuncu; “ Kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket edersek, Mustafakemalpaşa’ya gelecek yatırımlar ve yatırımcılar konusunda büyük yol kat edeceğimize inanıyorum. TSO olarak ekonomik ve ticarette daha güçlü bir Mustafakemalpaşa için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya hazırız” dedi.