Başkan Kurtulan’dan KİPA açılışı

24-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçede hizmet vermeye başlayan alışveriş mağazası KİPA’nın açılışını gerçekleştirdi. KİPA Marketler Zinciri, Türkiye genelindeki 150. şubesini

Başkan Kurtulan’dan KİPA açılışı

KİPA Marketler Zinciri, Türkiye genelindeki 150. şubesini Mustafakemalpaşa’da halkla buluşturdu.

Hamzabey Mahallesi Hallaçoğlu Düğün Salonu’nun altında kurulan mağazanın açılışına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleri, Müftü Musa Uzun ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

500 metrekarelik bir satış alanı üzerinde kurulan mağazanın açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, KİPA’nın Mustafakemalpaşa’nın ekonomisine büyük canlılık getireceğine inandığını söyledi.

Başkan Kurtulan, kaliteli her türlü ürünün vatandaşa sunulmasını arzuladığını belirterek, KİPA Direktörü Suat Demirel ve Murat Hallaçoğlu’na Mustafakemalpaşa ekonomisine sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

KİPA Direktörü Suat Demirel’de Başkan Kurtulan’a teşekkür ederek; “ Satış ve ürün kalitesine önem verdiğimiz bu sektörde vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Kurtulan, açılışın ardından mağaza yetkilileri ile birlikte reyonları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

.