Başkan Kurtulan’dan Kaymakam Karabulut’a veda yemeği

18-09-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kaymakam Kazım Karabulut’un onuruna veda yemeği düzenledi. 5 yıl Mustafakemalpaşa’da görev yaptıktan sonra İç İşleri Bakanlığı’nın  ‘Vali

Başkan Kurtulan’dan Kaymakam Karabulut’a veda yemeği

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kaymakam Kazım Karabulut’un onuruna veda yemeği düzenledi. 5 yıl Mustafakemalpaşa’da görev yaptıktan sonra İç İşleri Bakanlığı’nın  ‘Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi’ ile Düzce Vali Yardımcılığı’na atanan Kaymakam Kazım Karabulut Mustafakemalpaşa’ya veda etti. NGS Tesisleri’ndeki yemeğe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Meydan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uzun, Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Cihan Sürücüoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Emniyet Müdürü Hasan Keleş, OSB Başkanı İbrahim Akdemir, TSO Başkanı İbrahim Drakman, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte sanayiciler,  esnaf odaları yetkilileri ve muhtarlar katıldı.   ‘Kapımız herkese açık’   Veda yemeğinde yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşayan Kaymakam Kazım Karabulut,  Mustafakemalpaşa’dan güzel anılarla ayrıldığını söyledi. Karabulut; “ Devlet görevinin en üzücü yanı yıllarca görev yaptığınız yerden ayrılmaktır. Mustafakemalpaşa’da güzel dostluklar kurarak, insanımıza hizmet ettik. Enerjimizi hep faydalı işler yapmak için harcadık. Vedalar tamamen ayrılık değildir. Bütün Mustafakemalpaşalılara görevimize devam edeceğimiz yerde de kapılarımız hep açık olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza ve 5 yıldır birlikte mesai yaptığım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.   ‘Güzelliklerle hatırlayacağız’   Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise Kaymakam Karabulut’un Mustafakemalpaşa’da devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneğini sergilediğini belirterek, güzelliklerle hatırlanacağını dile getirdi. Başkan Kurtulan; “  Makam koltuklarına şeref getirmek ancak halka ulaşmakla olur. 5 yıl boyunca kapısını herkese açık tutan Kaymakamımız, insani tavrı ve fedakâr çalışmalarıyla Mustafakemalpaşa’ya önemli hizmetler yaptı. Mustafakemalpaşa’nın spor ve turizmde öne çıkması için değerli projeler üretti. Havacılık Festivali ile bölgemize yıllarca sürecek bir armağan bıraktı. Eşi Fatma Karabulut hanımefendi de mesleki ve sosyal çalışmalarla vatandaşlarımıza öncülük etti. İnanıyorum ki Kaymakamımız yeni görev yerinde de nitelikli çalışmalara imza atacaktır.  Kendisine Mustafakemalpaşa’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yeri olan Düzce’de başarılar ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, günün anısına Kaymakam Kazım Karabulut’a çeşitli hediyeler takdim etti. Veda yemeğine katılan daire müdürleri de Kaymakam Kazım Karabulut’a teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu.