Başkan Kurtulan’dan Karadenizliler’e teşekkür

31-12-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Karadeniz kültürünün her yönüyle halka buluştuğu başarılı bir organizasyona imza atan Karadeniz Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne

Başkan Kurtulan’dan Karadenizliler’e teşekkür

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Karadeniz kültürünün her yönüyle halka buluştuğu başarılı bir organizasyona imza atan Karadeniz Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne teşekkür kahvaltısı verdi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Karadeniz Bölgesi’nin yöresel ürünlerinin tanıtılarak, konser etkinliği ve iki ton hamsinin dağıtıldığı şölene Mustafakemalpaşa Belediyesi ile birlikte ev sahipliği yapan Karadenizliler Derneği üyeleri ile kahvaltı da buluştu. BURFAŞ Karacabey Sosyal Tesisleri’ndeki programda konuşan Başkan Sadi Kurtulan, STK’lara verilen desteğin artarak süreceğini belirterek, Karadenizliler Derneği’ne teşekkür etti.   ‘Kültürümüze sahip çıkacağız’   Başkan Kurtulan; “ Karadenizliler Derneği ile birlikte güzel bir şölen yaşadık. Farklı kültürler bizim gücümüz ve birliğimizin simgesidir. En büyük değerimiz, halka birlikte üretmek ve paylaşmaktır. Bu yolda özellikle kadınların ve gençlerin sahip olduğumuz değerleri yaşatmaları ve gelecek kuşaklara aktarmalarına ihtiyacımız var. Karadenizliler Derneği bunun en güzel örneğini sergiledi. Birlik ve kardeşlik duygularını kuvvetlendiren bu tür etkinliklere sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.   ‘Değerlerimizi paylaşarak, yaşatacağız’   Mustafakemalpaşa Karadeniz Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tamer Aydemir ise Başkan Sadi Kurtulan’a dernek faaliyetlerine verdiği desteğe teşekkür etti. Karadenizliler olarak ortak paydalarının Mustafakemalpaşa olduğunu dile getiren Aydemir; “ Başkanımız bize güzel bir dernek yeri kazandırdı. Kadın ve gençlik kollarını oluşturarak faaliyetlerimizi artık daha etkin bir şekilde yapma imkânı bulacağız. Şubat ayında bir kongremiz var. Mustafakemalpaşa’da yaşayan Karadenizli hemşerilerimizi derneğimize sahip çıkmaya davet ediyorum. Kültürümüzü koruyarak ve paylaşarak yaşatacağız” dedi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan kahvaltı programında, 2. Yöresel Ürünler ve Hamsi Şöleni’nde emeği geçen Karadenizliler Derneği üyelerine teşekkür belgesi verdi.