Başkan Kurtulan'dan kadın personele kutlama

09-03-2016 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belediyede çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Belediye Meclis Toplantı Salonu'ndaki programda, belediyenin çeşitli birimlerinde

Başkan Kurtulan'dan kadın personele kutlama

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belediyede çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Belediye Meclis Toplantı Salonu'ndaki programda, belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan kadın çalışanlarla bir araya gelen Başkan Sadi Kurtulan, aile hayatından iş yaşamına kadar hayatın her alanında aktif olan kadınların üretime büyük değer kattığını söyledi. Kadınların elinin değdiği her yerde güzelliklerin çoğaldığını dile getiren Başkan Kurtulan; " Kadının toplumda hak ettiği yeri alması için son 10 yılda büyük atılımlar yapıldı. Kadınların özellikle çalışma hayatında elde ettiği kazanımlar bunun en güzel örneğidir. Biz bugün sahip olduğumuz bütün güzelliklerin kadınlarımızın eliyle geldiğini bilen, en kutsal değerin ‘annelik’ olduğuna inanan bir kültüre sahibiz. Dünya’daki bütün güzelliklerin oluşumunda en büyük emeği veren kadınlarımızın bir toplumda en iyi noktaya gelmesi, o toplumun çağdaş uygarlık seviyesine ulaşması anlamına gelmektedir.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sanatta, ekonomide, siyasette, üretimin var olduğu her yerde insan hayatına değer katan çalışmalarda kadınlarımıza ihtiyacımız büyüktür. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, Türk ve dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum” dedi. Başkan Sadi Kurtulan, kutlama töreninin ardından kadın personele günün anısına karanfil dağıttı.