Başkan Kurtulan’dan iş yeri açılışı

08-12-2011     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Hamzabey Mahallesi Pazaryeri Sokak’ta faaliyete geçen ‘Biricik Bazar A.Ş.’ mağazasının açılışını gerçekleştirdi.     Başta

Başkan Kurtulan’dan iş yeri açılışı

Başta aktar ürünleri olmak üzere çeşitli doğal gıda ürünlerinin satışının yapıldığı işyerinin açılışına Başkan Kurtulan’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri ile birlikte çok sayıda vatandaş ve esnaf katıldı.

Yapılan duanın ardından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan işyeri sahibi Hasan Biricik ve Belediye Meclis Üyesi Kamil Ertuğrul ile birlikte mağazanın açılış kurdelesini kesti.

Açılışın ardından mağazayı konuklarla birlikte gezerek iş yeri sahibi Hasan Biricik’e iş hayatında başarılar dileyen Başkan Sadi Kurtulan; “Açılan işyerlerini ve esnafımızın çoğaldığını görmek bana mutluluk veriyor. Herkese olduğu gibi bu işyerimize de diğer esnaflarımıza da Allah hayırlı kazançlar nasip etsin” diyerek ilk alışverişi de kendisi yaptı.