Başkan Kurtulan’dan iki işyeri açılışı

11-01-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bir günde iki işyerinin açılışını gerçekleştirdi.     Hamzabey Mahallesi Eski Garaj Çıkışı’nda bulunan Öz Kığı Börek

Başkan Kurtulan’dan iki işyeri açılışı

Hamzabey Mahallesi Eski Garaj Çıkışı’nda bulunan Öz Kığı Börek Salonu ile Şeyh Müftü Mahallesi Balıkesir Caddesi üzerindeki Karagözoğlu Baklavaları adlı işyerlerinin açılışı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın katıldığı bir törenle yapıldı.
    İki işyerinin açılış kurdelesini işletme sahipleri ile birlikte kesen Başkan Kurtulan;” " Esnaflarımız çağdaş yaşamın bir gereği olarak her geçen gün kendilerini yeniliyor. Mustafakemalpaşa her alanda büyüdükçe, yeni işyerleri açılıyor, esnafımızın kazancı artıyor. İlçemizde böylesine kaliteli işyerlerinin çoğalmasını temenni ediyorum. Ayrıca birçok kişiye iş istihdamı sağlayacak olan bu işletmelerimizin sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.
    Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, açılışlarını yaptığı Öz Kığı Börek Salonu ile Karagözoğlu Baklavaları adlı işyerlerinde ilk alışverişi kendisi yaptı.

.