Başkan Kurtulan’dan iftar servisi

14-08-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından Lalaşahin Mahallesi’nde iftar yemeği verildi. Sokak iftarlarıyla Ramazan’ın bereketini tüm mahallelerde yaşatan Mustafakemalpaşa Belediyesi, 6.sokak iftarını Lalaşahin Mahallesi’nde

Başkan Kurtulan’dan iftar servisi

Sokak iftarlarıyla Ramazan’ın bereketini tüm mahallelerde yaşatan Mustafakemalpaşa Belediyesi, 6.sokak iftarını Lalaşahin Mahallesi’nde düzenledi.

Pazaryeri’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine; AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Lalaşahin Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar katıldı.

İftar öncesi mahalleli ile sohbet eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ramazan’ın güzelliğini birlikte paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vatandaşlara iftar servisinde bulundu.

Başkan Kurtulan yemekte yaptığı konuşmada, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve paylaşmanın zirveye çıktığı bir ay olduğunu söylerken; “Bizim için önemli olan kavram vatandaşlarımızla birlikte olmaktır. Mahallerimizde düzenlediğimiz iftar yemekleri ile Ramazan’ın güzelliklerini birlikte yaşadık. Birliğimizin, beraberliğimizin ebedi olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım ise Mustafakemalpaşalılarla iftar yemeğinde buluşmaktan mutlu olduğunu belirterek; “ Ülkemizin geleceğine, insanımızın mutluluğuna katkı sağlayan her çeşit düşünceye taraf olarak birliğimizi korumaya devam edeceğiz. Bu güzel organizasyonu düzenleyen Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

.