Başkan Kurtulan'dan hemşirelere kutlama ziyareti

18-05-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, '12-18 Mayıs Hemşireler Haftası'nda sağlık kurumlarını ziyaret ederek, Hemşireler Günü'nü kutladı. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı

Başkan Kurtulan'dan hemşirelere kutlama ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, '12-18 Mayıs Hemşireler Haftası'nda sağlık kurumlarını ziyaret ederek, Hemşireler Günü'nü kutladı. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezleri'ne kutlama ziyaretlerinde bulunan Başkan Kurtulan, tüm hemşirelere karanfil hediye etti. Toplum sağlığını yükseltmenin sorumluluğu ile hizmet eden hemşirelerin zor ama kutsal bir görev yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; " Ülkemizde sürdürülen  sağlık hizmetlerinin vefakar, sevgi dolu ve çalışkan personeli olan hemşireler, insana hizmet etmek gibi onurlu bir mesleği özveri ile yerine getiriyor. Her şart altında büyük bir fedakarlık örneği sergileyen hemşirelerimizin verdikleri hizmet, her türlü övgü ve takdirin üzerindedir. İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sonsuz sabır ve itina ile çalışan tüm hemşirelerimizin bu özel gününü kutluyorum" dedi.