Başkan Kurtulan’dan hemşirelere kutlama

13-05-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, hemşirelerin 24 saat esaslı ve kesintisiz hizmet sunulan sağlık sektöründe verimli çalışmalarla görevlerini başarıyla yerine getirdiğini

Başkan Kurtulan’dan hemşirelere kutlama

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, hemşirelerin 24 saat esaslı ve kesintisiz hizmet sunulan sağlık sektöründe verimli çalışmalarla görevlerini başarıyla yerine getirdiğini söyledi. Başkan Kurtulan, ‘ 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’nda sağlık kurumlarında hizmet veren hemşireleri unutmadı. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezleri’nde görev yapan hemşireleri ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, personelin bu özel günlerini kutladı. Hemşirelere karanfil veren Başkan Kurtulan; “  Her türlü sağlık hizmetinin dengeli, ulaşılabilir ve kaliteli olabilmesi için ekip çalışması gerekir. Hemşirelerde sağlık alanının en temek unsuru olarak, birey ve toplum sağlığının korunup, geliştirilmesi, hasta bakımının bilimsel yöntemlerle sağlanması hizmetlerini en verimli şekilde yerine getirmektedir. Değişen sağlık ihtiyaçlarını göz önüne alarak, kutsal sorumluluklarının bilinciyle çalışmalarını özveriyle sürdüren tüm hemşirelerimizin ‘Hemşireler Günü’nü kutluyor, sağlık ve huzur dolu bir meslek hayatı diliyorum” dedi.