Başkan Kurtulan’dan Hastaneye Kandil ziyareti

26-02-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Mevlit Kandili nedeniyle Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi doktor ve hemşireleri ile hastanede

Başkan Kurtulan’dan Hastaneye Kandil ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Mevlit Kandili nedeniyle Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi doktor ve hemşireleri ile hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek kandillerini kutladı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Mevlit Kandili nedeniyle Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Mevlit Kandili akşamı nöbetçi doktor ve hemşireler ile hastanede tedavi gören tüm hastaları tek tek gezen ve ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Başkan Kurtulan, hastalara ‘karanfil’ dağıtarak Mevlit kandillerini kutladı. Böylesine anlamlı bir gecede hastaları da unutmamak gerektiğini söyleyen Başkan Kurtulan, “İslam alemi için böylesine önemli bir gecede sizlerle beraber olmak ve ‘geçmiş olsun’ demek istedim. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin” dedi.

Başkan Sadi Kurtulan’ı karşılarında gören hastalar da şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bu sürpriz ziyaretten büyük memnunluk duyduklarını söyleyen hastalar, “Başkanımız böylesine anlamlı bir gecede bizleri unutmamış ve ziyaretimize gelmiş. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” diye konuştular.

Nöbetçe doktor ve hemşirelerle de görüşen Başkan Kurtulan, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu ve gerektiğinde Belediye olarak her zaman yanlarında olduğunu söyledi.