Başkan Kurtulan’dan genç karateciye ödül

07-03-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye 2.si genç karateciyi ödüllendirdi. Ocak ayında Denizli’de düzenlenen Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda

Başkan Kurtulan’dan genç karateciye ödül

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye 2.si genç karateciyi ödüllendirdi. Ocak ayında Denizli’de düzenlenen Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda Genç Bayanlar kategorisinde Türkiye 2.si olarak kürsüye çıkan Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı sporcusu Elif Dağcı’nın başarısı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından ödüllendirildi. 48 kg’da gümüş madalya kazanan Elif Dağcı’yı kutlayan Başkan Kurtulan, genç sporcunun başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mustafakemalpaşa Belediyespor’u Türkiye’nin önemli spor kulüplerinden biri haline getirmek istediklerini söyleyen Başkan Sadi Kurtulan; “ Güçlü ve dinamik yapısını spor ahlakıyla taçlandıran bir kulübümüz var. Spora yaptığımız yatırımların karşılığını böyle güzel bir sonuçla almak bizleri gururlandırıyor. Gençlerimizin başarıları spora olan ilginin artmasına imkân sağlıyor. Bizler de belediye olarak bu başarıları ödüllendirerek, daha çok gencimizi spora teşvik etmek istiyoruz. Mustafakemalpaşa’yı ulusal ve uluslar arası şampiyonalarda temsil eden sporculara yatırımlarımız, desteğimiz artarak devam edecek. Genç karatecimizin de kazandığı Türkiye 2.’liği bizleri mutlu etti. Elif’ten eğitimini aksatmadan daha büyük bir azimle yeni başarılar bekliyoruz. Kendisini kutluyor, emeği geçen antrenörü, öğretmenleri ve ailesine teşekkür ediyorum” dedi. Genç karateci Elif Dağcı ise hedefinin önümüzdeki aylarda yapılacak Türkiye Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanmak olduğunu belirterek; “ Bu doğrultuda bizlere spor yapma imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’a ve bana destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.