Başkan Kurtulan’dan genç işletmecilere destek

05-03-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Hamzabey Mahallesi’nde faaliyete geçen ‘Tandoğan Kız Pansiyonu ve Dürümcü Hakkı Baba’ adlı iki işletmenin açılışına katılarak,

Başkan Kurtulan’dan genç işletmecilere destek

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Hamzabey Mahallesi’nde faaliyete geçen ‘Tandoğan Kız Pansiyonu ve Dürümcü Hakkı Baba’ adlı iki işletmenin açılışına katılarak, işyeri sahibi genç işletmecilere destek verdi.
     1988 yılında çocuk kreşi ile ticari hayata başlayan Tandoğan ve Tanıl Kuru kardeşler, 2004 yılında açtıkları erkek öğrenci yurdunun ardından kız öğrenci pansiyonu ve dürümcü salonunu da düzenlenen bir açılış töreni ile Mustafakemalpaşalıların hizmetine sundu.
     Hallaçoğlu Düğün Salonu karşında bulunan işyerlerinin açılışına; Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, CHP Bursa Milletvekili Kemal Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Açılışta konuşan Başkan Sadi Kurtulan, 3 yıldır Mustafakemalpaşa’da üreten, hizmet eden herkesin önünü açmayı bir görev kabul ettiklerini söylerken, girişimcilere ve esnaflara verilen desteğin, ülkenin kalkınmasına katkı vermek anlamı taşıdığını dile getirdi.
     Esnaflığın, ticaret hayatında bir ‘üniversite’ olduğunu kaydeden Başkan Kurtulan;
“ Esnaflarımız, ticaret adamlarımız aynı heyecanı devam ettirdikleri sürece bizim başımızın tacıdır. Genç işletmeci kardeşlerimizi, Mustafakemalpaşa’ya eğitim için gelen öğrencilerin rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerinden hareketle böyle güzel bir pansiyonu ilçemize kazandırdıkları için kutluyorum” dedi.
     Yapılan duaların ardından iki işletmenin açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, pansiyonu gezerek, öğrencilerle sohbet etti.

.