Başkan Kurtulan’dan genç futbolculara kutlama

10-06-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Lalaşahin Spor Kulübü’nün genç futbolcularını Türkiye Şampiyonası’nda verdikleri mücadeleden dolayı kutladı. Lalaşahin Spor Kulübü, amatör spora verdiği

Başkan Kurtulan’dan genç futbolculara kutlama

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Lalaşahin Spor Kulübü’nün genç futbolcularını Türkiye Şampiyonası’nda verdikleri mücadeleden dolayı kutladı. Lalaşahin Spor Kulübü, amatör spora verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Sakarya’da düzenlenen Türkiye U-16 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil eden Lalaşahin U-16 Futbol Takımı, grup 2.’si olduğu turnuvanın ardından yönetim, teknik kadro ve sporcularla birlikte Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Lalaşahin Spor Kulübü Başkanı Bilal Ayaz, eski Başkan Bekri Şahin, Genel Kaptan İsmail Sundur ve Antrenör Tamer Tayan’ın katıldığı ziyarette futbolcular Başkan Sadi Kurtulan’a çiçek takdim etti. Kulüp Başkanı Bilal Ayaz, şampiyonanın kendileri için önemli bir tecrübe olduğunu söylerken, Bursa ve Mustafakemalpaşa’yı başarıyla temsil etmenin onurunu yaşadıklarını belirtti. Ayaz; “ Genç futbolcularımız şampiyonada hem kendileri hem de kulüpleri adına güzel bir performans ortaya koydu. Fair play ruhunu elden bırakmadan mücadele ettik. Kulüp olarak amatör sporun ruhunu canlı tutmaya devam edeceğiz. Gelecek yıllarda daha büyük başarılar kazanacağımıza inanıyoruz. Kulübümüze verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.   ‘Kulüplerimize sahip çıkacağız’   Amatör sporlara sahip çıkarak, desteklemenin sorumluluğunu sürdürdüklerini dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise yeni dönemde yeni yatırımlarla tesisleşme hamlesi başlatacaklarını belirtti. Lalaşahin Spor Kulübü’nün kutlayan Başkan Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa’da köklü ve güçlü bir amatör spor geleneği var. Kulüplerimiz büyük özverilerde bulunarak çocuklarımıza spor yapabilme imkânları sunuyor. Çocuklarımıza spor ahlakı kazandırarak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutan kulüplerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.