Başkan Kurtulan’dan genç basketbolculara destek

02-04-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Marmara Basketbol Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil edecek olan Çimen Spor Genç Bayan Basketbol Takımı’na başarı dileklerinde bulundu. Bursa

Başkan Kurtulan’dan genç basketbolculara destek

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Marmara Basketbol Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil edecek olan Çimen Spor Genç Bayan Basketbol Takımı’na başarı dileklerinde bulundu. Bursa Bölge 2.’si olarak Marmara Bölge Basketbol Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Çimen Spor Bayan Basketbol Takımı oyuncuları, Kulüp Başkanı İsmet Tayfur, Antrenör Alpay Çalışkan ve idari kadroyla birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. 15 kişilik ekibi makamında misafir eden Başkan Kurtulan, 2-6 Nisan tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenecek olan şampiyonada genç sporcuların hem Bursa’yı hem de Mustafakemalpaşa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi. Başkan Kurtulan; “Spor her şeyden önce dostluktur. Bu önemli unsuru unutmadan verilecek emek ve mücadele ise gerçek bir başarıdır. Genç basketbolcularımızın, Marmara Şampiyonası’nda kazanacakları tecrübe ve birikimle daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Çimen Spor Kulübü’nü ise gençlere spor yapma imkânı sağladığı için kutluyorum. Belediye olarak sporun her dalına destek vermeye, spor ahlakı ile taçlandırılmış gençler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi. Çimen Spor Kulübü Başkanı İsmail Tayfur’da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.