Başkan Kurtulan'dan gazetecilere kutlama

11-01-2016 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Belediye Hizmet Binası'nda düzenlenen kahvaltılı toplantıda Mustafakemalpaşa’da görev yapan yerel ve

Başkan Kurtulan'dan gazetecilere kutlama

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Belediye Hizmet Binası'nda düzenlenen kahvaltılı toplantıda Mustafakemalpaşa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Sadi Kurtulan, Çalışan Gazeteciler Günü'nün 55. yıl dönümünü kutladı.   'Basın, milletin müşterek sesi'   Başkan Kurtulan yaptığı konuşmada, basın mensuplarının kurumların yaptığı çalışmaların halka doğru ve zamanında iletilmesinde, başarıların alkışlanmasında, sorunların daha hızlı giderilmesinde önemli bir görev üstelendiğini belirtti. Demokrasinin öznesi olan basının milletin müşterek sesi olduğunu söyleyen Başkan Kurtulan; " Basın mensuplarının sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri şartlara ve çalışma ortamlarına kavuşturulması, şüphesiz basınımızı daha da güçlü kılacaktır. Yöremizde yaşanan her türlü gelişmelerden anında haberdar olmamızı sağlamak adına özveriyle çalışan yerel basınımıza, kentimizin tanıtımı ve her açıdan gelişimini sağlamaya yönelik çalışmalarımızda daima yanımızda olmalarından dolayı içtenlikle teşekkür ederim. Özveriyle görevini yerine getiren, ulusal ve yerel gazete, televizyon ve radyolarda çalışan tüm basın mensuplarının, ulusal haber ajans temsilcilerinin ve internet medya çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarken, tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve basın emekçilerine kolaylıklar diliyorum" dedi. Programa katılan AK Parti Mustafakemalpaşa Teşkilatı Başkanı Sadettin Akkyonlu'da halkın talep ve beklentilerini yansıtmak için büyük bir çaba gösteren gazetecilerin kamuoyunun  sesi olduğunu dile getirdi. Başkan Sadi Kurtulan toplantı da Mustafakemalpaşa’da iki yıl içinde yapılan hizmetler hakkında gazetecilere bir sunum yaparak, bilgiler verdi. Gazetecilere günün anısına teşekkür plaketi takdim eden Başkan Kurtulan ayrıca, basın dünyası içinde 30 yıl görev yaptıktan sonra emekli olan Hüseyin Akkyounlu'ya da evinde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek, Gazeteciler Günü'nü kutladı.