Başkan Kurtulan’dan esnafa ziyaret

17-05-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye İşhanı’ndaki esnafı ziyaret etti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Sürekli vatandaşla iç içe

Başkan Kurtulan’dan esnafa ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye İşhanı’ndaki esnafı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Sürekli vatandaşla iç içe olan, sorunlarını dinleyen Başkan Kurtulan, son olarak Belediye İşhanı’nda esnaf ziyaretinde bulundu. İlk önce Mustafakemalpaşa’nın sevilen esnaflarından birisi olan Aktar Remzi Ütkür’ü ziyaret eden Başkan Kurtulan, daha sonra Ahmet Tabak’ı (Dondurmacı Ahmet) ziyaret etti.

Fırsat buldukça esnaf ziyaretlerini yaptıklarını söyleyen Başkan Kurtulan, “Esnafımızın halkımıza daha iyi hizmet edebilmesi için, sorunlarını tespit etmek ve çözmek için bu tür gezilerimizi sık sık yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.