Geri Dön

BAŞKAN KURTULAN’DAN ENGELLİLERE ANLAMLI ZİYARET

05-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Mustafakemalpaşa’da yaşayan engelli vatandaşları ve ailelerini ziyaret etti. İlk

BAŞKAN KURTULAN’DAN ENGELLİLERE ANLAMLI ZİYARET

05-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Mustafakemalpaşa’da yaşayan engelli vatandaşları ve ailelerini ziyaret etti. İlk

    Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Mustafakemalpaşa’da yaşayan engelli vatandaşları ve ailelerini ziyaret etti.
İlk olarak, Hamidiye Mahallesi’nde oturan Berna Topaloğlu ve görme engelli küçük kızı Berrenur’u evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilköğretim 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki minik kızla yakından ilgilenerek, kendisiyle bir süre sohbet etti.
 
‘ Duyarlılık arttıkça engeller kalkacaktır ’
 
    Anlamlı ziyarette Berrenur’a oyuncak hediye eden Başkan Kurtulan, küçük kızın gelecekte öğretmen olmak istediğini öğrenince, eğitimiyle yakından ilgileneceği sözünü verirken, kendisinden de iade-i ziyaret sözü aldı. Engelli annesi Berna Topaloğlu ile de görüşen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; ” Biz Türk milleti olarak gücümüzü ailemize olan bağlılığımızdan alıyoruz. Sizin gibi değerli aileler oldukça ve toplumun bu konudaki duyarlılığı arttıkça, engelli vatandaşlarımızın sorunları da her geçen gün ortadan kalkacaktır. Berrenur’un her türlü sıkıntısında çekinmeden bize gelebilirsiniz. Kendinizi yalnız hissetmeyin, bizler her zaman sizlerin yanındayız” dedi. Ziyaretin kendilerini duygulandığını belirten anne Berna Topaloğlu ise Başkan Sadi Kurtulan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
    Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ikinci ziyaret ise Züferbey Mahallesi’nde yaşayan Hacer Akın oldu.
    38 yaşındaki engelli Hacer Akın’a destek mesajı vererek, kendisine çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, aile üyeleriyle de bir süre sohbet etti.
    Sosyal belediyecilik anlayışının engellilere getirdiği haklara sahip çıkarak, hassasiyet gösterdiklerine dikkat çeken Başkan Sadi Kurtulan; “ Belediye olarak engelli kardeşlerimize dün olduğu gibi bugünde gönlümüzü sonuna kadar açtık. Onların derdi, bizim derdimiz, onların sevinci, bizim sevincimiz oldu, olmaya da devam edecektir. Tüm isteklerinde, yanlarında olduğumuzu unutmamalarını istiyoruz ” dedi.
 
.